Περιστατικά ανάνηψης

Δημοσιεύονται ηλεκτρονικές διευθύνσεις άρθρων ή video με περιστατικά ανάνηψης ανθρώπων που θεωρούνταν νεκροί ή κλινικά νεκροί. Το θέμα είναι λεπτό και δεν είναι ευχάριστο να αναφέρεται κανείς σε αυτό, είναι όμως αναγκαίο γιατί συναρτάται άμεσα με το γεγονός ότι κάποιοι γιατροί αποφασίζουν χρησιμοποιώντας (εμείς λέμε με ευσυνείδητο τρόπο) τα κριτήρια που έχει θέσει η Επιστήμη τους για να χαρακτηρίσουν κάποιον κλινικά νεκρό, άρα κατάλληλο για αφαίρεση οργάνων προς μεταμόσχευση.
Όταν χαρακτηριστεί κάποιος κλινικά νεκρός δεν αποσυνδέεται από τα υποστηρικτικά μηχανήματα  και οι βασικές του λειτουργίες (κυκλοφορία, αναπνοή) εξακολουθούν μέχρι να ολοκληρωθεί η αφαίρεση των οργάνων.

Το «σ’ αγαπώ» την ξανάφερε στη ζωή …Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι, παρόλο που θεωρήθηκε «τεχνικώς νεκρή», η Λόρνα δεν έχει υποστεί εγκεφαλική βλάβη και σύντομα θα μπορεί να περπατά.

«Κλινικά νεκρός» ξύπνησε από κώμα πριν τον «μεταμοσχεύσουν»!
…είχε διαγνωσθεί κλινικά νεκρός, λίγο πριν προετοιμαστεί για την αφαίρεση των προς μεταμόσχευση οργάνων του, ανένηψε με θαυμαστό τρόπο,

Αναστήθηκε λίγο πριν τη κηδεία της!!    BlogSpotGr.com 12/5/2011
..οι γιατροί ανακοίνωσαν τον θάνατό της, αφού δεν έβρισκαν πια κανένα ίχνος ζωής.

Συγκλονιστική μαρτυρία 3χρονου αγοριού που έμεινε για 3 ώρες «κλινικά» νεκρό!  (Pyles.TV – 18-5-2011)  Μετά από 3 ώρες και 18 λεπτά (!!) κι ενώ κάθε ελπίδα έμοιαζε να έχει χαθεί για τον μικρό Πολ, ο καρδιογράφος άρχισε δειλά-δειλά να καταγράφει καρδιακούς παλμούς.

Γυναίκα «αναστήθηκε» λίγο πριν κηδευτεί!

«εγκεφαλικά νεκρός» ανένηψε! προσοχή στις επιλογές σας!

«ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΕ …ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ»

Εγκεφαλικώς νεκρή γυναίκα γέννησε υγιέστατο κοριτσάκι

Νεκρανάσταση 34χρονης

Christina Nichole In Coma At Sacred Heart Hospital, Declared Brain Dead (Αγγλική γλώσσα)

Οι Μεταμοσχεύσεις και ο νεοθάνατος της νέας Ιατρικής

Ηταν νεκρή για 25 λεπτά και αναστήθηκε!

Τους μίλησε με τη σκέψη του

Ετοιμάζονταν να του πάρουν τα όργανα και… σηκώθηκε!!!

Η Παγίδα της Δωρεάς οργάνων

και άλλη εγκεφαλικά «νεκρή» συνήλθε πλήρως -προσοχή στις επιλογές σας

Να γιατί δεν θα σας αφήσουμε να μας κάνετε με το ζόρι «αποθήκες ανθρωπίνων ανταλλακτικών»

Διευκρίνηση: Το freepeoplenow παραθέτει προς ενημέρωση τα δημοσιεύματα χωρίς να τα επιβεβαιώνει.

1 Response to Περιστατικά ανάνηψης

  1. Ο/Η kyprianos x λέει:

    Χρήσιμα τα ενημερωτικά links που παραθέτετε. Ωστόσο, παράλειψη θεωρώ, από ιατρικής απόψεως στο εισαγωγικό σας σημείωμα, τούτο. Ότι δεν γνωρίζουμε πόσοι από αυτούς, τους οποίους χαρακτηρίζουν οι γιατροί «εγκεφαλικά ή κλινικά νεκρούς» – είναι δυστυχώς συνάδελφοί μου – είναι όντως εγκεφαλικά νεκροί. Οδηγούνται ταχύτατα προς αφαίρεση των οργάνων είτε με το νόμο της εικαζόμενης συναίνεσης, είτε με την παραπλανητική και ψευδή ενημέρωση των αρμοδίων οργάνων.

    Η διάγνωση μιας νόσου, και εδώ έχουμε το πρωτοφανές παράδοξο : Διάγνωση εγκεφαλικού θανάτου, έχουμε δηλαδή τη διάγνωση της νόσου που λέγεται θάνατος – ανήκουστα πράγματα για επιστήμονες – η διάγνωση μιας νόσου, συνεχίζω, απαιτεί την επιβεβαίωσή της. Και η επιβεβαίωση γίνεται όχι μόνο με τα κλινικά και εργαστηριακά ευρήματα, γίνεται και με την παρέλευση χρόνου. Χρόνος όμως δεν δίνεται όταν η ιατρική ομάδα αποφανθεί ότι ο ασθενής είναι κλινικά νεκρός. Για να επιβεβαιωθεί αυτή η διάγνωση χρειάζονται το λιγότερο 15 ημέρες, και αν η ομάδα των γιατρών κληθεί να αναβάλει την εξόρυξη των οργάνων για 15 ημέρες, τα όργανα θα είνα άχρηστα.

    Οι αναφερόμενες λοιπόν περιπτώσεις κλινικά νεκρών που αποκαταστάθηκε η υγεία τους, ήταν οι τυχεροί εκείνοι, όπου η βλάβη ήταν περιορισμένη και τα σημάδια (σημεία στην ιατρική ορολογία) του εγκεφαλικού θανάτου υφέθηκαν (υποχώρησαν). Αυτή η εξήγηση υπάρχει και δείχνει πόσο αδίστακτοι και παραβάτες του ιατρικού όρκου είναι όλοι αυτοί, που μας διαβεβαιώνουν ότι άπαξ και τεθεί η διάγνωση του εγκ. θανάτου, δεν υπάρχει περίπτωση να ανανήψει (αποκατασταθεί η υγεία) του ασθενούς. Τούτο όμως ισχύει μόνο όταν έχουμε βαρύτατο εγκεφαλικό τραυματισμό με έκχυση της εγκεφαλικής ουσίας ή τραυματισμό του εγκεφάλου από σφαίρα. Αυτές οι περιπτώσεις δεν χρειάζεται να μπουν στις μονάδες εντατικής. Ο μόνος λόγος είναι η αφαίρεση των οργάνων.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s