Ταφόπλακα Λοβέρδου στο ΕΣΥ

Με το ύψιστο αγαθό της δημόσιας υγείας συνεχίζει να «παίζει» η κυβέρνηση, μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας κ.Ανδρέα Λοβέρδου για νέες περικοπές.
Την ώρα που το ΕΣΥ βρίσκεται σε οριακό σημείο, με συνεχιζόμενες περικοπές τόσο στις προμήθειες φαρμάκων, όσο και ιατρικών υλικών, ελλείψεις που τις πληρώνουν οι ασθενείς με κίνδυνο της υγείας τους, προωθείται νέο «μαχαίρι» στις υγειονομικές δαπάνες.
Ο αρμόδιος υπουργός κ.Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα τροπολογία , σύμφωνα με την οποία προβλέπεται κοινή διοίκηση σε νοσοκομεία αλλά και ανταλλαγή σε προσωπικό και σε νοσηλευτικό υλικό.
Όπως αναφέρουν στο newsbomb.gr στελέχη δημοσίων νοσοκομείων, το υπουργείο Υγείας επιδεικνύει αδιαφορία για τις τεράστιες ελλείψεις, που ήδη παρατηρούνται σε προσωπικό και νοσηλευτικό υλικό, προχωρά και σε νέες περικοπές στις προμήθειες, και επιλέγει την «μπακαλίστικη» λογική, να παράσχει την καλύτερη δυνατή υγειονομική περίθαλψη.

Ολόκληρο το άρθρο στο newsbomb.gr

This entry was posted in Δημόσια Υγεία, Πόροι για την Υγεία, Υπουργείο Υγείας and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s