Κύριε Λοβέρδο έχετε ποτέ στηθεί σε ουρά του ΙΚΑ ή δημόσιου νοσοκομείου; Καταγγελία αναγνώστη σε ιστολόγιο..

Η κόρη μου, με δύσκολη εγκυμοσύνη, είναι κλινήρης. Η επιτροπή για τις άδειες στο ΙΚΑ χρειάζεται και υπέρηχο του εμβρύου για να εγκρίνει την άδεια απουσίας από την εργασία. Πήρε τηλέφωνο για ραντεβού στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας… Χρειάστηκε να πάρει αρκετά τηλέφωνα για να μπορέσει να βρει μια άκρη καθώς σε κάθε τηλεφώνημα της έλεγαν άλλα κάθε φορά.

Τούς εξηγεί πως είναι κλινήρεις και θα σηκωθεί υποχρεωτικά μόνο και μόνο για τον υπέρηχο. Έκλεισε ραντεβού για σήμερα Δευτέρα 10:25. Πήγαμε στις 10:00 για να είμαστε στη ώρα μας και περίμενε μια ουρά 25-30 ατόμων για να πάρουν καρτέλες. Χώρια που δεν ήξεραν οι υπάλληλοι τι τους γινόταν, και περίμενε σε μια ουρά αδίκως, της είπαν ότι έπρεπε αφού πήγε, έπρεπε να κλείσει ραντεβού για αύριο ή τη Πέμπτη μιας και οι υπέρηχοι γίνονται Τρίτη και Πέμπτη. Η ανοργανωσιά και ανευθυνότητα στο μεγαλείο τους.

Κύριε Λοβέρδο έχετε ποτέ στηθεί σε ουρά του ΙΚΑ ή δημόσιου νοσοκομείου; Αλλά τι ρωτάω; Εσείς είστε πολιτικός και έχετε τα μέσα για σας και τους ημέτερους. Τι σας νοιάζει! Αντί να βελτιώστε τις συνθήκες για τηδημόσια υγεία, ΝΑΙ, αυτών που σας ψηφίζουν, τα ζώα, την καταστρέφετε για να είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να πληρώνουμε τα διάφορα ιδιωτικά κέντρα υγείας και να πλουτίζουν και άλλο οι πλούσιοι φίλοι σας. Ντροπή σας!

Να πω βέβαια πως στο Γ.Ν Αγία Βαρβάρα που χρειάστηκε να κάνω επέμβαση, πήγα μια Πέμπτη για εξέταση και τη επόμενη Πέμπτη βγήκα από το νοσοκομείο έχοντας ήδη χειρουργηθεί και να τονίσω ότι μου στοίχισε 10 ευρώ, δηλαδή τα εξέταστρα. Ούτε ένα υπονοούμενο για φακελάκι, με άψογη μεταχείριση από τους γιατρούς.
Οφείλω ένα δημόσιο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου, γιατρούς, νοσοκόμους-ες κλπ. Αυτό το νοσοκομείο θέλετε να το κλείσετε αντί να το εκμεταλλευτείτε κατάλληλα για το δημόσιο (λαϊκό) καλό.
Να σημειώσω ότι δεν έχω καμία σχέση με το εν λόγω νοσοκομείο και ούτε μέσον έχω.

Έγραψε Αναγνώστης στο ιστολόγιο  http://www.axortagos.gr

This entry was posted in Ασφάλιση, Δημόσια Υγεία, Υπουργείο Υγείας and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s