Έδιωξαν έγκυο εν κινδύνω από το μαιευτήριο «Έλενα»!

Ούτε το άμεσο ενδεχόμενο για απώλεια ανθρώπινης ζωής μπορεί να κλονίσει τα «μαγαζάκια», τους «μαγαζάτορες» μάλλον, του ΕΣΥ! Ούτε μία Ελληνίδα έγκυος εν κινδύνω στο τμήμα επειγόντων περιστατικών δημοσίου μαιευτηρίου της Αθήνας συγκινεί τους… «κλειδοκράτορες» του δημοσίου συστήματος Υγείας!

Η ασύλληπτη περιπέτεια της 41χρονης τεταρτότοκης εξελίχθηκε τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου στο μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου». Η επίτοκος γέννησε τελικά στο άλλο δημόσιο μαιευτήριο της Αθήνας, το «Αλεξάνδρα», καθώς οι γιατροί του «Έλενα Βενιζέλου» αρνούνταν επί… τριήμερο να της κάνουν εισαγωγή στο νοσοκομείο, παρά το γεγονός ότι έπρεπε να υποβληθεί κατεπειγόντως σε καισαρική, όπως την είχαν διαβεβαιώσει οι ίδιοι οι γιατροί του «Έλενα Βενιζέλου»!

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές της «Αυγής» της Κυριακής, όλες οι λεπτομέρειες της υπόθεσης έχουν περιέλθει σε γνώση των διοικήσεων του «Έλενα Βενιζέλου» και της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Αττικής, αλλά είναι λίαν αμφίβολο εάν θα καταστεί τελικά δυνατόν να επιβληθούν οι προβλεπόμενες αυστηρές κυρώσεις στους εμπλεκομένους γιατρούς του νοσοκομείου… Τα στοιχεία όλων των εμπλεκομένων, πάντως, είναι στη διάθεση της «Αυγής», η οποία φέρνει σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα το θέμα στη δημοσιότητα.

Ολόκληρο το άρθρο στην Αυγή

This entry was posted in Δημόσια Υγεία, Δικαιώματα ασθενών and tagged , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s