Λοβέρδος – Γιαννόπουλος μας επιβεβαιώνουν: Θα μείνουμε χωρίς φάρμακα!

Πλήρης επιβεβαίωση των προβλέψεων του newsbomb.grγια τον άμεσο και ξεκάθαρο κίνδυνο που διατρέχει η Δημόσια Υγεία στην Ελλάδα. Και, μάλιστα, μια διακομματική επιβεβαίωση – με το δραματικότερο τρόπο –  από το βήμα της Βουλής.

Όταν το newsbomb.gr κατήγγειλε ότι η αλλοπρόσαλλη και χωρίς πραγματικό σχέδιο πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στον τομέα του φαρμάκου θα έχει, με μαθηματική ακρίβεια, συνέπεια να αφήσουμε στο έλεος του Θεού, ανθρώπους με άμεση ανάγκη για συγκεκριμένα σκευάσματα, κάποιοι θεώρησαν ότι υπερβάλλαμε. Να που, πλέον, υποχρεώνονται να το ομολογήσουν στη Βουλή, τόσο ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, όσο και ο τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. Θανάσης Γιαννόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο «γαλάζιος» βουλευτής κατήγγειλε ότι ελβετική φαρμακοβιομηχανία δεν χορηγεί σκευάσματα, επειδή της χρωστούν χρήματα τα νοσοκομεία και – ουσιαστικά – ότι ο Ελβετός διευθύνων σύμβουλός της, έχει θέσει σε ομηρία μια ολόκληρη κοινωνική ομάδα χιλιάδων Ελλήνων ασθενών που πάσχουν από νεοπλασματικές νόσους, καθώς η εταιρεία του έχει το μονοπώλιο στην αγορά. Μάλιστα, ο κ. Γιαννόπουλος – μιλώντας στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για την αναδιάρθρωση του ΕΣΥ – γνωστοποίησε ότι έχει καταθέσει και μηνυτήρια αναφορά σε βάρος της ελβετικής εταιρείας.

Συνέχεια στο Newsbomb.gr

This entry was posted in Υπουργείο Υγείας, Φάρμακα and tagged , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s